top of page

Coaching

Wie zie ik

Ik zie mensen die graag dingen anders willen aanpakken, of anders willen reageren in bepaalde situaties. Soms weten deze mensen wat ze daarvoor moeten veranderen, maar lukt ze dat niet. Soms weten mensen alleen maar dat ze niet meer willen blijven doen wat en hoe ze doen.

De hulpvraag richt zich vaak op een concreet voorbeeld, dat zich afspeelt in werk- of privé situaties.

Het bijzondere is dat wanneer ik met mensen in gesprek kom zij het inzicht krijgen dat ze vaak ongeacht de situatie of de setting hetzelfde gedrag laten zien.

Hoe werk ik

Met een paar goede gesprekken en verschillende oefeningen krijg je inzicht in wat je tegenhoudt en wat je in huis hebt om jouw doelen te halen. Met dat inzicht creëer ik samen met jou handvatten zodat het jou op eigen kracht en in nieuwe situaties lukt om zaken anders aan te pakken of anders te reageren.

 

Je kunt contact met me opnemen met een korte beschrijving van je vraag. Voorafgaand aan een eerste coachgesprek hebben we telefonisch contact. Op die manier leren we elkaar al wat beter kennen en kunnen we samen bepalen of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen.

Wanneer je na ons telefoongesprek ervoor kiest om met mij te werken aan je hulpvraag hebben we in principe een coachtraject van 4 coach gesprekken of meer. Mijn ervaring is dat voor een blijvende verandering ten minste 4 gesprekken nodig zijn. Een coachgesprek bij mij duurt ca. 1,5 uur.

 

In het eerste gesprek maken we je hulpvraag zo scherp dat je ook weet wanneer je je doel hebt bereikt. Nadat we samen je hulpvraag scherp hebben, bepalen we samen welk coachpakket voor jou het best passend is. In de vervolggesprekken gaan we met verschillende oefeningen (gebaseerd op NLP eventueel aangevuld met systemisch werken) aan de slag om te zorgen dat jij de voor jouw gewenste situatie kunt bereiken.

Resultaat

Je maakt keuzes in je gedrag die passen bij je kernwaarden. Als persoon ben je meer ontspannen en leef je meer congruent aan wie je bent. Daarbij ontstaat meer vertrouwen in je eigen kunnen en groeit je begrip en vertrouwen in de mensen om je heen. 

Tarief* 

Coachpakket van 4 sessies: € 550

Coachpakket van 6 sessies: € 800

1e gesprek alleen:                € 150

Het eerste gesprek is inclusief :

Intake, 

Scherpe hulpvraag,

Advies vervolg traject,

Korte schriftelijke terugkoppeling,

Praktische adviezen om in beweging te komen.

* Tarieven zijn gebaseerd op coachgesprekken in Venray

bottom of page