Over mij

vader, life coach, opsteller, veranderaar, verbinder, windsurfer

Over mij

Mijn naam is Jan-Willem Strijbosch. Ik ben vader van drie mooie kinderen. Nick, Kai en Mayla en ben getrouwd met mijn lieve vrouw Suzanne. Ik kom uit Brabant en woon inmiddels samen met mijn gezin in Venray. Verder ben ik gepassioneerd windsurfer en houd ik ervan om zo veel mogelijk buiten te zijn.

Mijn kwaliteit ligt in het verbinden van mensen met elkaar, maar zeker ook met zichzelf. Hun hartverlangens koppelen aan hun kern potentieel, daar word ik gelukkig van.

Daarnaast zie ik altijd kansen en mogelijkheden om processen en structuren in organisaties te verbeteren, zodat de werkzaamheden soepeler, eenvoudiger en met meer plezier gedaan kunnen worden.

 

In de periode van 2000 tot en met 2015 ben ik in verschillende rollen werkzaam geweest bij gemeentes. Ik merkte daar al dat ik het fantastisch vind om mensen inzicht te geven in hun eigen kunnen en welke manier van werken bij hen past. Ook was ik toen al in staat om verschillende belangen bij elkaar te brengen en dus ook verbinding tussen mensen te leggen en de werkwijze en structuren binnen de organisaties te verbeteren.

 

In 2009 heb ik een burn-out gekregen. In mijn herstelproces ben ik aan de slag gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Die persoonlijke ontwikkeling is nog steeds niet gestopt.

 In 2015 heb de overstap gemaakt naar de Stout Groep, mijn huidige werkgever. Een bedrijf dat mensen stimuleert om zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven en hun eigen potentieel maximaal te benutten. Ik combineer Heart Core Coaching met werken bij de Stout Groep, zodat ik ook buiten de Stout Groep om mensen kan begeleiden en verbinden en organisaties nog soepeler kan laten draaien. Dat is voor mij een super mooie combinatie.

 

Doordat ik in verschillende organisaties werkzaam ben geweest weet ik dat ik heel snel in de gaten heb wat er speelt en wat ervoor zorgt dat zaken niet altijd lopen zoals gewenst of verwacht. Voor mijn opleidingen NLP, lifecoaching en systemisch werken deed ik intuïtief de goede dingen en bracht ik weer verbinding en vertrouwen in organisaties en tussen de mensen die er werken. Na deze opleidingen heb ik de vaardigheden om dit bewust en doeltreffend te doen.

In 2018 en 2019 heb ik een fantastische opleiding NLP practitioner en Life coach gevolgd. Daar kwam ik er nog meer achter dat mijn toegevoegde waarde ligt bij het coachen en inzicht geven in wat mensen in huis hebben. Het waakvlammetje om mensen in hun kracht te zetten, dat al een tijdje brandde, laaide op tot een groot vuur.

In 2019/2020 heb ik in aanvulling op de NLP en life coach opleiding een opleiding systemisch werken gevolgd (familieopstellingen en organisatieopstellingen).

Tijdens deze opleiding heb ik vanuit de theorie en door praktische oefeningen geleerd om op nog meer verschillende manieren en met meer diepgang mensen en organisaties te begeleiden om vanuit hun verlangen en soms ook gewoon frustratie, positief en ontspannen naar hun doel toe te bewegen.

 

Mijn eindopdracht voor deze opleiding heb ik gemaakt over het verzet van het systeem binnen organisaties. Tijdens deze opleiding vielen verschillende puzzelstukjes in elkaar. In het verleden voelde ik al aan waar de weerstand op verandering zat binnen organisaties, maar ik kon dit gevoel nog niet bewust omzetten in gerichte inzichten en acties. Met het afronden van deze opleiding heb ik een beter gevoel voor de zogenaamde onderstroom in mensen en organisaties. Waar zit het verzet van het organisatie- of familie systeem? Hoe kan dit in beeld worden gebracht en wat is er nodig om vanuit dit verzet te schakelen naar een beter en soepeler werkende organisatie.

 

 

life coach, opsteller, veranderaar, verbinder

opleidingen

  • 2018-2019 NLP practitioner, lifecoach (Kuunganischa training en coaching)

  • 2019           Korte Trainer-Coach opleiding (De Academie voor Innovatief Trainen)

  • 2019-2020 Systemisch werken (Kuunganischa training en coaching)

Certificaten

  • NLP Practitioner (IA-NLP geregistreerd) voor informatie over de hoge standaard van de IA-NLP klik hier

  • Life coach (grade 1)

  • Opsteller /Systemisch werken 

Voor de beweging van je hartsverlangen naar de kern van je kunnen.

beschikbaar

woensdag: 19.30-22.00

Donderdag: 9.00 - 11.30

contactgegevens

Heart Core Coaching

Mail: contact@heartcorecoaching.nl

Tel:    06-50 500 883

 

Postadres:

Vingerhoedskruid 48

5803 KT VENRAY

KvK: 74376624

Menu