top of page

Organisatie

ontwikkeling

Wat zou het fijn zijn als je bedrijf of organisatie perfect zou functioneren en als iedereen doet wat hij of zij moet doen. Je vraagt je af wat je moet doen om alles te laten lopen zoals het zou moeten. Je bent de weerstand, of al het gedoe moe. Je wilt dat alles weer loopt zoals het zou moeten lopen, dat iedereen zijn rol en taak snapt en de verantwoordelijkheid die daar bij hoort neemt. Je wilt weten hoe jij als leidinggevende daaraan bijdraagt.

Door middel van een organisatie ontwikkel traject zorg ik dat je precies weet waar de sterke punten en ontwikkelpunten van de organisatie liggen. Je weet wat jij zelf wilt en kunt volledig vertrouwen op jezelf en het potentieel van je medewerkers. Door hier actief mee aan de slag te gaan komt het werkplezier en de verbinding in de organisatie terug. Daarmee verbetert het bedrijfsresultaat en de productiviteit.

 

Tarief

Begeleiding van een organisatieontwikkeling is altijd maatwerk. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, neem dat contact op voor een eerste vrijblijvend gesprek.

bottom of page