top of page

Keuzehart

Wat is het

Het keuzehart is een door mijzelf ontwikkelde methode om gemakkelijker en beter passende keuzes te maken.

 

Met het keuzehart train je jouw keuzemechanisme op een positieve manier. 
Het keuzehart vergroot bewustwording op je mechanismes (patronen), waarden en belemmerende en helpende overtuigingen. Je ervaart hoe het is om in vrijheid, zonder belemmerende overtuigingen, waarde gedreven te kiezen. Je komt tot de conclusie of je initiële keuze echt ongewenst is, of dat deze toch passend is bij je waarden. Wanneer dit laatste het geval is heb je na het doorlopen van het keuze hart je overtuigingen of je perceptie over de keuze aangepast waardoor je initiële keuze toch als de juiste keuze voelt.

Hoe werk het

Je kent het vast wel. Je twijfelt geregeld over wat je nu precies in een bepaalde situatie moet doen. Je doet wat je altijd doet en merkt dat dat eigenlijk niet de keuze is die je wil maken.

De start van het keuze hart sluit daarbij aan. De start van het keuze hart is een situatie waarin jij twijfelt of je de juiste keuze maakt, of waarin je weet dat je gedrag laat zien, wat niet aansluit bij je waarden of overtuigingen. Je bewustzijn groeit wanneer je door het keuzehart wandelt.  In 7 door de stappen wordt je je bewust van:

  • Je gevoel 

  • Je weten ,(overtuigingen, zelfspraak opgelegde/aangeleerde normen etc.)

  • Je wensen (missie, hartsverlangen, bedoeling etc etc.)

  • Je waarden (wat is voor jou echt belangrijk)

  • Je keuze

  • Je actie

Resultaat

Je maakt keuzes in je gedrag die passen bij je kernwaarden. Als persoon ben je meer ontspannen en leef je meer congruent aan wie je bent. Daarbij ontstaat meer vertrouwen in je eigen kunnen en groeit je begrip en vertrouwen in de mensen om je heen. 

Tarief* 

Je kunt het keuzehart als losse sessie boeken. Ook hier geld dat de impact groter is als je dit onderdeel laat zijn van een traject met meerdere sessies zoals beschreven onder coaching.

Coachpakket van 4 sessies: € 550

Coachpakket van 6 sessies: € 800

1e gesprek alleen:                € 150

Het eerste gesprek is inclusief :

Intake, 

Huiswerkopdracht om het keuzehart gericht en met impact te doorlopen.

* Tarieven zijn gebaseerd op coachgesprekken in Venray

bottom of page