top of page

Diensten

Bij Heart Core Coaching bieden we een breed scala aan diensten aan om jou, jouw bedrijf en medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Mijn aanpak is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een positieve en duurzame verandering. Dat doe ik door je bewust te maken van jouw waarden, overtuigingen en (gedrags) patronen. Ik laat je niet alleen nadenken, maar met je hele lijf ervaren wat de impact van jouw keuzes is. Wanneer jij meer verbinding met jezelf, binnen je team of organisatie zoekt, kan ik je helpen om in beweging te komen. Samen zetten we de beweging in van je hartsverlangen naar de kern van je kunnen of het kunnen van je team. 

​​

Ik bied hiervoor verschillende diensten aan. Voor meer informatie klik je op de knoppen of in het menu op Teamverbinding, Leiderschapstraject, Organisatieontwikkeling, Keuzehart, Coaching of Opstellingen. 

​​

Neem contact met me op voor meer informatie, of hoe ik eventueel op een ander manier iets voor jou kan betekenen. Bijvoorbeeld via intervisiebegeleiding. 

bottom of page