top of page

Mijn Missie

Gelukkig zijn en anderen gelukkig maken! Dat is mijn missie.

Mijn trainer en coach zegt geregeld: "Wil je mensen een ijsje geven, of ze leren ijs te maken?"

Als coach wil ik je ijs leren maken.

Dat doe ik door je bewust te maken van je eigen kracht en talent zodat je daarop leert te vertrouwen. Daarmee kun je ongeacht de situatie je nieuwe inzichten inzetten. 

Vanuit jouw verlangen werken we er samen naartoe dat jij ontspannen en vol positiviteit de beweging kan maken naar jouw gewenste situatie of doel.


Bij Heart Core Coaching geloven we dat gelukkig zijn en echt succesvol ondernemen en leven begint bij het maken van keuzes vanuit je ware zelf. Mijn missie is om bewustzijn te creëren op jouw waarden, talenten en overtuigingen. Door een diepe verbinding te creëren tussen wat mensen belangrijk vinden en hun talenten, en dit te koppelen aan de doelen van de organisatie ontstaat plezier en succes. Door deze verbinding kunnen medewerkers ontspannen en met de juiste verantwoordelijkheid hun werk doen, waardoor de organisatie meer impact maakt. Als ondernemer kun je met meer gemak delegeren en je focussen op wat echt belangrijk is in jouw bedrijf. Dit leidt blijvend tot gelukkiger en meer ontspannen medewerkers die hun talenten en toegevoegde waarde ten volle benutten.

bottom of page