top of page

Leiderschapstraject

Wat levert het op? 

Dit leiderschapstraject helpt leidinggevenden ( en ook niet leidinggevenden) om hun eigen talenten en valkuilen te herkennen en te benutten. De één-op-één sessies en/of groepsbijeenkomsten bieden diepgaand inzicht en praktische tools om effectiever te leiden. Leiders leren hoe ze vanuit zelfkennis een veilige en inspirerende omgeving kunnen creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen en optimaal presteren. Dit leidt tot meer ontspanning en vertrouwen in het delegeren van verantwoordelijkheden.

​​

Wat is het?

Het leiderschapstraject is een coachtraject gericht op jouw manier van leidinggeven. Wat vind jij als mens belangrijk, wat is jou rol en verantwoordelijkheid als leidinggevende en hoe geef je daar invulling aan?​

Door met jouw waarden, overtuigingen en (gedrags)patronen te werken ontdek je waar je talent ligt en waar en hoe je jouw rol en taken goed kunt vervullen. 

​​

Mijn ervaring is dat je met 4-6 coachsessies duurzame inzichten en verandering in gedrag, houding en groei van plezier en ontspanning bereikt.  

​​

Investering*

Leiderschapstraject van 4 sessies: € 595

Leiderschapstraject van 6 sessies: € 925

1e gesprek alleen:                           € 160

Het eerste gesprek is inclusief :

  • Intake, 

  • Scherpe hulpvraag,

  • Advies vervolg traject,

  • Korte schriftelijke terugkoppeling,

  • Praktische adviezen om in beweging te komen.

* Tarieven zijn gebaseerd op coachgesprekken in Venray/Ysselsteyn. v.a. 25 km buiten Venray reken ik een km vergoeding. Sessies duren ca 1 tot 1,5 uur.

 

Wat zeggen deelnemers?

Jan-Willem begeleidt met humor en een scherpe blik. Ik heb genoten van ons traject.

Ik ben me bewust geworden van wat ik echt belangrijk vindt en wat mijn gedrag voor invloed heeft op de rest van het team. Ik kon moeilijk taken en verantwoordelijkheden loslaten en nam veel over van mijn mensen. Nu ik minder overneem en gemakkelijker en met meer vertrouwen delegeer merk ik betere resultaten en een groter gevoel van verantwoordelijkheid bij het team. Zowel thuis als in mijn werk ben ik veel meer die ontspannen en vriendelijke leidinggevende, man en vader die ik graag wil zijn.

 

Eigenaar/manager (fysiotherapie praktijk)​​​

bottom of page