top of page

Teamverbinding

Wat levert het op? 

Door TEAMVERBINDING groeit veiligheid, vertrouwen, verbinding en verantwoordelijkheidsgevoel. Daarmee groeit ook plezier, resultaat, energie, flow, impact en als vanzelf de winst….

TEAMVERBINDING leidt ertoe dat teamleden elkaar zien en daardoor zien ook de individuele leden zichzelf in relatie tot de ander.

Je wordt in het team gezien vanwege je kwaliteiten. Daarmee leer je jezelf waarderen en inzetten op jouw uniek talent en kwaliteit.

TEAMVERBINDING zorgt voor verbinding met     JEZELF

                                                                                JE COLLEGA’S

                                                                                JE WAARDEN

                                                                                JE DOEL

                                                                                HET BEDRIJFSDOEL

Wat is het?

TEAMVERBINDING is een bijzondere en unieke manier om een hechter en meer geolied team te worden dat bijna als vanzelf bijdraagt aan de team- en organisatiedoelen.

TEAMVERBINDING wijkt af van de gebruikelijke teambuilding. Ik bouw aan de energie in je team door mensen in jouw team of organisatie zich met hun eigen waarden en met elkaar te laten verbinden, ongeacht hun rollen of posities.

Wanneer we vanuit deze verbinding aansluiten bij de doelen van het team en de organisatie ontstaat er een magische energie en flow met als resultaat nog meer werkplezier en impact, zonder energie verlies.

Wat zeggen deelnemers?

"Vanmorgen een mooie teamcoachingsessie gehad met team vastgoed.

Samen hebben ons uitgesproken hoe we elkaar zien en elkaar kunnen aanvullen.

Ik ben dankbaar in het vertrouwen van het team en de begeleiding van Jan-Willem."

Manager vastgoed (woningstichting)

"Wat fijn om te horen hoe mijn collega’s mijn kwaliteiten benoemen. Dit waren voor mijn vanzelfsprekendheden. Fijn om hier bewust van te zijn, zodat ik hier nog meer energie uit kan putten."

 

"De manier waarop Jan-Willem de sessie begeleide maakte dat ik de behoefte van mijn collega’s goed kon ontvangen. Ik was me er niet van bewust dat dit zo belangrijk was voor mijn collega. Nu kan ik hier rekening mee houden."

 

Na enkele maanden:

"De sfeer en samenwerking was al goed in ons team, maar sinds de teambijeenkomst is die zichtbaar verbetert. De duidelijkheid die is ontstaan tijdens deze bijeenkomst heeft een duurzaam effect op ons werk en de kwaliteit ervan." 

Investering

TEAMVERBINDING is altijd maatwerk. De investering hangt af van de fase waarin je team zich bevind en hoe de verbinding al is. We bepalen samen hoelang, hoe vaak en hoe diepgaand we met elkaar de verbinding zoeken. 

bottom of page